ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Kompetenceløft til topledelse og bestyrelsesmedlemmer (fra efterår 2019).

Sharefifty5 tilbyder korte, intensive forløb for topledelse og bestyrelse i små og mellemstore virksomheder inden for maritime erhverv og IT-branchen på Sydfyn.

Undervejs i forløbet får deltagerne konkret viden om, hvad det vil sige at arbejde professionelt og strategisk med bl.a. innovation. Vi vil også præsentere jer for relevante cases, og der bliver rig mulighed for interaktion med de øvrige deltagere.

sharefifty5_p-
sharefifty5_development-

HVAD TILBYDER FORLØBET MIG?

Formålet med forløbet er at hjælpe din virksomhed med at udvikle en strategi, der er til at forstå, formidle og implementere.

 

Du går fra forløbet med viden om, hvad der skal til for at forstærke din virksomheds styrkepositioner. Vi skaber rammerne for, at I kan skabe gode og fortrolige netværkskontakter, som kan være med til at styrke hele Sydfyn.

HVEM KAN DELTAGE?

For at kunne deltage i forløbene, skal du være ejer af en virksomhed eller være direktør i en virksomhed, inden for det maritime- og IT-erhvervet eller være en tæt samarbejdspartner i deres værdikæde. Du kan også deltage, hvis du er bestyrelsesmedlem eller sidder som  kommunal chef.

Kommende forløb

Udviklingsforløbene (fra forår 2019):

Nye kompetencer, ny viden, nye muligheder.

 

Vores modulopbyggede kompetenceudviklingsforløb giver virksomheden mulighed for at lade ledere og andre nøglemedarbejdere deltage i præcis de undervisningsforløb, der giver mening for virksomheden og den enkelte medarbejder.

 

Den person, der sidder med et givent fagområde, er den person, der repræsenterer virksomheden på det pågældende forløb.

 

Det samlede udviklingsforløb vil blandt andet forbedre virksomhedens kompetencer inden for ledelse, internationalisering, innovation, kommunikation, produktudvikling mm.

De enkelte moduler har en varighed på 1-3 dage.

 

I jeres ansøgning skal I blandt andet svare på, hvor virksomhedens udfordringer er. Sammen med jer danner vi os et her-og-nu-billede over de barrierer, der er i vejen for vækst, og sammen med jer fastlægger vi, hvilke forløb, der er relevante for jer.

 

Der kan være tale om udgifter til forplejning på forløbet, men selve undervisningen er gratis. Til gengæld forventer vi, at I kommer med en høj grad af motivation.

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at vide mere om Leadership forløbene, og hvad de kan gøre for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte.

 

Charlotte Kirkegaard Flugt,
Projektleder, ShareFifty5

Kvægtorvet // Fremtidsfabrikken
Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
Mobil: 29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk
www.sharefifty5.dk
www.fremtidsfabrikken.com