fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Strategi og innovation
– Så chef-hatten passer

Kompetenceløft til dig som topleder eller medlem af bestyrelsen

Sharefifty5 tilbyder korte, intensive kurser for topledere og medlemmer af bestyrelsen i virksomheder inden for maritime erhverv og IT-branchen på Sydfyn.

 

Undervejs får deltagerne konkret viden om, hvad det vil sige at arbejde professionelt og strategisk med bl.a. innovation. Vi vil også præsentere jer for relevante cases, og der bliver rig mulighed for at netværke og dele erfaringer med de øvrige deltagere.

Bliv klogere, dygtigere og stærkere

– sammen med andre

Formålet er at hjælpe din virksomhed med at udvikle en strategi, der er til at forstå, formidle og implementere med succes. Du går fra forløbet med viden om, hvad der skal til for at styrke din virksomhed yderligere.

 

Vi skaber samtidig rammerne for, at deltagerne kan skabe gode og fortrolige netværkskontakter, som kan være med til at styrke hele Sydfyn.

 

For at kunne deltage i forløbene skal du være ejer eller direktør i en virksomhed inden for det maritime eller IT-branchen – eller en tæt samarbejdspartner i deres værdikæde. Du kan også deltage, hvis du er bestyrelsesmedlem eller sidder som kommunal chef.

 

Er du interesseret i at vide mere om Leadership-kurserne?

Hvad det kan gøre for dig og din virksomhed? 

KALENDER

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at vide mere om Leadership forløbene, og hvad de kan gøre for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte.

 

Charlotte Kirkegaard Flugt,
Projektleder, ShareFifty5

Kvægtorvet // Fremtidsfabrikken
Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
Mobil: 29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk
www.sharefifty5.dk
www.fremtidsfabrikken.com