ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Din virksomhed. Dine ambitioner. Din vilje.

Entrepreneur-forløbene har i 2019 fokus på at give dig overblik over dine egne udfordringer og dit eget potentiale.

sharefifty5_p-
sharefifty5_development-

HVAD TILBYDER FORLØBET MIG?

Forløbet er baseret på VækstHjulet og dets redskaber, som vil give dig et 360° perspektiv over din virksomhed. Du går fra vores 4-dages kursus med en række redskaber til udviklingen af din virksomhed.

 

Forløbet fokuserer på hvad du umiddelbart bør arbejde videre med, og målsætningen for din virksomhed. Forløbet tager afsæt i at gøre dig klogere på emner som:

 

  • strategi
  • konceptudvikling
  • trykprøvning af forretningsmodel
  • produktudvikling
  • salg og markedsføring
  • samarbejder og partnerskaber

 

 

Iværksætterkurset kan ses som et indledende program til at gå videre til Development, hvor du får mulighed for selv at vælge de moduler, der giver mening for dig og din virksomhed. Du designer dermed dit eget forløb.

 

 

Vi starter nye forløb op i marts 2019, har du spørgsmål til forløbet, så kontakt Jakob Gottschalk Marling på jakob.marling@svendborg.dk eller på tlf. 24 52 48 87

KOMMENDE BEGIVENHEDER

HVEM KAN DELTAGE?

For at du kan deltage, må din virksomheds CVR nr. ikke være ældre end 10.01.2014, men du kan også deltage hvis du ikke allerede har et CVR nr. For at kunne deltage i forløbene, skal du være iværksætter inden for det maritime- og IT-erhvervet eller være en tæt samarbejdspartner i deres værdikæder.

 

 

Deltagelse i Entrepreneur-forløbet er næsten gratis, du betaler et samlet forplejningsgebyr på  for morgenmad, formiddagskaffe, frokost og eftermiddagskaffe. Forplejningsgebyret dækker alle 4 undervisningsdage.

Kommende forløb

Udviklingsforløbene (fra forår 2019):

Nye kompetencer, ny viden, nye muligheder.

 

Vores modulopbyggede kompetenceudviklingsforløb giver virksomheden mulighed for at lade ledere og andre nøglemedarbejdere deltage i præcis de undervisningsforløb, der giver mening for virksomheden og den enkelte medarbejder.

 

Den person, der sidder med et givent fagområde, er den person, der repræsenterer virksomheden på det pågældende forløb.

 

Det samlede udviklingsforløb vil blandt andet forbedre virksomhedens kompetencer inden for ledelse, internationalisering, innovation, kommunikation, produktudvikling mm.

De enkelte moduler har en varighed på 1-3 dage.

 

I jeres ansøgning skal I blandt andet svare på, hvor virksomhedens udfordringer er. Sammen med jer danner vi os et her-og-nu-billede over de barrierer, der er i vejen for vækst, og sammen med jer fastlægger vi, hvilke forløb, der er relevante for jer.

 

Der kan være tale om udgifter til forplejning på forløbet, men selve undervisningen er gratis. Til gengæld forventer vi, at I kommer med en høj grad af motivation.

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at vide mere om Entrepreneur forløbene, og hvad de kan gøre for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte.

 

Jakob Gottschalk Marling,
Uddannelseskonsulent

Kvægtorvet // Fremtidsfabrikken
Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
Mobil: 24 52 24 87
jakob.marling@svendborg.dk
www.sharefifty5.dk