fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Sæt i gang!
– Din ide under lup

Er du klar til at arbejde aktivt med din virksomhed?  Så kom og få hjælp til at træffe de rette strategiske beslutninger, fremme dine produkters indtjeningsevne, mestre personligt salg, og konvertere potentielle kunder til betalende kunder.

 

Få sparring og bliv udfordret på din virksomheds setup eller din nye idé, sammen med andre iværksættere og vores eksperter får du overblikket over din virksomheds potentiale og udfordringer. Med fokus på dine produkter, services og dit kundegrundlag, får du fintunet din forretning eller realiseret din nye ide.

 

Du går fra kurset bedre rustet til at drive din virksomhed målrettet, og til at kunne arbejde hands on med de redskaber der genererer resultater. Et nyt professionelt netværk beståede af andre virksomheder, Sharefifty5, vores samarbejdspartnere og eksperter.

Bliv klogere, dygtigere og stærkere

– sammen med andre

For at kunne deltage i Entrepreneur-kurset skal du være iværksætter inden for IT eller den maritime branche, eller være en tæt samarbejdspartner i værdikæden. Hvert forløb udbydes efter behov, og i efteråret 2019, har vi fokus på IT-virksomheder og startups. Undervisningen og materiale er gratis. Du betaler kun for forplejning, der dækker alle kursusdage.

 

Er du tvivl om du kan deltage i Entrepreneur, eller hvad udbyttet konkret er for dig og din virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Hvad er ambitionerne for din virksomhed, og hvor langt vil du gå? Vi kan hjælpe dig til at nå dine mål. Få 10 timers gratis rådgivning hos en valgfri ekspert, til det din virksomhed har brug for. Kombiner det med vores Entrepreneur kursus, og få adgang til  et unikt og tilpasset kompetenceløft for dig og din virksomhed.

Er du interesseret i at vide mere om Entrepreneur-kurserne?

Hvad det kan gøre for dig og din virksomhed? 

KALENDER

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at vide mere om Entrepreneur forløbene, og hvad de kan gøre for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte.

 

Jakob Gottschalk Marling,
Uddannelseskonsulent

Kvægtorvet // Fremtidsfabrikken
Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
Mobil: 24 52 24 87
jakob.marling@svendborg.dk
www.sharefifty5.dk