ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

1:1 rådgivning der sikrer, at I realiserer jeres vækstpotentiale.

Vores Advice-tilbud er din adgang til gratis rådgivning fra advokater, revisorer, forretningsudviklere, ingeniører og andre specialister.

Vi har et korps af rådgivere, som vi stiller til rådighed. Som virksomhed har I også mulighed for selv at byde ind med en rådgiver, hvorefter vi vurderer, om den pågældende rådgiver kan indtræde i vores korps.

sharefifty5_p-
sharefifty5_development-

HVAD TILBYDER FORLØBET MIG?

Klippekort til Innovationsmentor for SMV’ere. 20 timers rådgivning

Håndholdt rådgivning fra en specialist kan være nøglen til at komme godt fra start med et innovationsprojekt.

 

Du kan eksempelvis få hjælp til produktudvikling, samarbejdsaftaler og i forhold til at skaffe finansiering til projektet.

 

Mentorens opgave er at støtte dig som virksomhedsejer i de overvejelser og valg, der skal træffes i forbindelse med udviklingen af innovative løsninger i forhold til nye produkter, ledelsesform, markedsføring osv.

 

For at få adgang til vores rådgivere, kræver det en veldefineret vækstplan med ord og tal – det giver både jer og os et overblik over, hvilke styrker I allerede har i virksomheden, og hvilke områder vores mentorer kan hjælpe jer med at styrke.

 

Klippekortet skal bruges inden for en periode på tre år.

Rådgiver-klippekort til iværksættere: 10 timers rådgivning

 

Har du et konkret problem eller en udfordring? Så har vi måske den rådgiver, der kan hjælpe dig med at finde løsningen!

Dette tilbud er til dig, der:

-er iværksætter

-arbejder inden for den maritime branche eller med IT-erhverv

-har vækstpotentiale

 

Et klippekort til iværksætterrådgivning giver dig 10 timers uvildig rådgivning. Klippekortet skal bruges inden for en periode på tre år.

HVEM KAN DELTAGE?

For at kunne bruge klippe kortet, skal du være iværksætter eller SMV inden for det maritime- og IT-erhvervet eller være en tæt samarbejdspartner i deres værdikæde.

 

SMV’er

Deltager du et af vores andre kompetenceudviklingsforløb, kan du søge om et rådgivningsklippekort. Din virksomhed skal have en konkret innovationsudfordring, der har betydning for vækstmuligheder i din virksomhed.

 

Du kan også deltage selvom du ikke deltager i en af ShareFifty5 andre kompetenceudviklingsforløb, hvis du lever op til vores krav om vækstpotentiale og -ambition. I forbindelse med din ansøgning, vil ShareFifty5 foretage en screening af din virksomheds vækstmuligheder.

 

Iværksætter

For at deltage som iværksætter, gælder samme betingelser. Du skal du have en veldefineret vækststrategi og vækstpotentiale.

Kommende forløb

Udviklingsforløbene (fra forår 2019):

Nye kompetencer, ny viden, nye muligheder.

 

Vores modulopbyggede kompetenceudviklingsforløb giver virksomheden mulighed for at lade ledere og andre nøglemedarbejdere deltage i præcis de undervisningsforløb, der giver mening for virksomheden og den enkelte medarbejder.

 

Den person, der sidder med et givent fagområde, er den person, der repræsenterer virksomheden på det pågældende forløb.

 

Det samlede udviklingsforløb vil blandt andet forbedre virksomhedens kompetencer inden for ledelse, internationalisering, innovation, kommunikation, produktudvikling mm.

De enkelte moduler har en varighed på 1-3 dage.

 

I jeres ansøgning skal I blandt andet svare på, hvor virksomhedens udfordringer er. Sammen med jer danner vi os et her-og-nu-billede over de barrierer, der er i vejen for vækst, og sammen med jer fastlægger vi, hvilke forløb, der er relevante for jer.

 

Der kan være tale om udgifter til forplejning på forløbet, men selve undervisningen er gratis. Til gengæld forventer vi, at I kommer med en høj grad af motivation.

KOMMENDE BEGIVENHEDER

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at vide mere om Advice, og hvad det kan gøre for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte

 

Jakob Gottschalk Marling,
Uddannelseskonsulent

Kvægtorvet // Fremtidsfabrikken
Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
Mobil: 24 52 24 87
jakob.marling@svendborg.dk
www.sharefifty5.dk