fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Bliv klogere, dygtigere og stærkere
– sammen med andre

Hvem er vi?

ShareFifty5 tilbyder hjælp til vækst og forandring inden for IT og den maritime branche. Uddannelse, kurser og netværk – med udsigt til flere medarbejdere, bedre bundlinje og muligheder for samarbejder. Vi er klar med rammerne og vores mission er at hjælpe din virksomhed med at udvikle sig. Et 360 graders eftersyn af din virksomhed, en række specialister til at give dig de råd, du har brug for, og netværksarrangementer til vidensdeling på tværs.

 

Vi guider dig frem til de af vores uddannelser, kurser og netværk, der giver mening for netop dig og din virksomhed. Sammen definerer vi målene for virksomhedens deltagelse i forløbene.

 

Så er du klar til at sætte kurs mod succes – så er vi klar til at hjælpe!

 

Projektet er støttet af EU’s Socialfond og Region Syddanmark.

IT OG MARITIME ERHVERV

Hvem er du?

Tilbuddet gælder alle virksomheder og iværksættere inden for IT og den maritime branche på Sydfyn (med base i enten Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Ærø eller Langeland kommuner). ShareFifty5 tilbyder et skræddersyet forløb, der passer til din hverdag og dit behov – til både topledere og medarbejdere, men også til iværksættere.

 

Hvad koster det?

De forskellige forløb, workshops og netværk er som udgangspunkt gratis. Der vil i nogle forløb være udgifter til forplejning og overnatning. Til gengæld skal du komme med godt humør, lyst og tid til at sætte fuld fart på din virksomhed.

LÆR VORES TEAM AT KENDE

Charlotte Kirkegaard Flugt

Projektleder

Charlotte er uddannet cand.negot tysk og har mange års erfaring med salg, marketing, forretningsudvikling og internationalisering fra virksomheder som Danfoss (D), Danapak og Australian Bodycare.

Charlotte har i en årrække været virksomhedskonsulent og forretningsudvikler i Udvikling Fyn og Fyns Maritime Klynge. Nu er hun projektleder hos ShareFifty5 med det overordnede ansvar for det faglige, det administrative og for Leadership Masterclass-forløbet.

M 29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Troels Ankerstjerne

Leder Start-Up Hub 

Troels har en baggrund som maskinarbejder og maskinmester og har sejlet i søværnet og handelsflåden i 16 år. Han har også arbejdet i pumpe- og ventilbranchen i mange år, med ledelse og forretningsudvikling af en større maskinfabrik og med udvikling af en opstartsvirksomhed inden for nye teknologier.

Troels har siden 2013 arbejdet med opstart og drift af Fyns Maritime Klynge. I dag er han leder af den Maritime Start-Up Hub i Svendborg, der drives i et samarbejde mellem Fyns Maritime Klynge og ShareFifty5.

M 5148 1317 

trja@udviklingfyn.dk

Jakob Gottschalk Marling

Uddannelseskonsulent

Jakob er uddannet cand.it og har igennem flere år arbejdet med IT-arkitektur hos små og mellemstore virksomheder.

 

Jakob har også arbejdet med rekrutteringsprojekter og brobygning på Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet i Odense.

 

Hos ShareFifty5 står Jakob for Entrepreneur-kurser og rådgivnings-klippekort til iværksættere.

M 24 52 24 87
Jakob.marling@svendborg.dk

PRESSEKLIP

Kronik om slut på Sharefifty5: Afgrænsede projektperiod...

It-specialister på skolebænken i ledelse

Guld: Unge fynboer vinder DM i entreprenørskab

Lys, leg og mesterskaber