ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Startup hub’en er et acceleratorforløb under Sharefifty5 og Fyns Maritime Klynge for særligt innovative iværksættere inden for den maritime branche.

Optagelse i hub’en giver dig blandt andet adgang til gratis kontorfaciliteter i Fremtidsfabrikken i Svendborg og på Svendborgs Erhvervsskole, ligesom der er adgang til materialer og maskiner til udvikling af prototyper, hjælp til at finde finansiering og til et netværk af specialister, forretningsfolk og investorer.

sharefifty5_p-
sharefifty5_development-

HVAD TILBYDER FORLØBET MIG?

Vi kan understøtte etableringen af din virksomhed i den tidlige fase, og hjælpe dig med at klargøre virksomheden til investorkapital og kommercialisering.

HVEM KAN DELTAGE?

Maritime iværksættere, der har et betydeligt markeds- og vækstpotentiale, specielt teknologibaserede virksomheder, hvor der er lang tid fra idé til marked.

Adgangsbilletten til optagelse i hub’en er en stærk idé. Ideen vurderes af vores professionelle advisory board, som blandt andre består af erfarne erhvervsfolk, iværksættere, finansfolk og personer, der har viden om patenter.

Kommende forløb

Udviklingsforløbene (fra forår 2019):

Nye kompetencer, ny viden, nye muligheder.

 

Vores modulopbyggede kompetenceudviklingsforløb giver virksomheden mulighed for at lade ledere og andre nøglemedarbejdere deltage i præcis de undervisningsforløb, der giver mening for virksomheden og den enkelte medarbejder.

 

Den person, der sidder med et givent fagområde, er den person, der repræsenterer virksomheden på det pågældende forløb.

 

Det samlede udviklingsforløb vil blandt andet forbedre virksomhedens kompetencer inden for ledelse, internationalisering, innovation, kommunikation, produktudvikling mm.

De enkelte moduler har en varighed på 1-3 dage.

 

I jeres ansøgning skal I blandt andet svare på, hvor virksomhedens udfordringer er. Sammen med jer danner vi os et her-og-nu-billede over de barrierer, der er i vejen for vækst, og sammen med jer fastlægger vi, hvilke forløb, der er relevante for jer.

 

Der kan være tale om udgifter til forplejning på forløbet, men selve undervisningen er gratis. Til gengæld forventer vi, at I kommer med en høj grad af motivation.

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at vide mere om Den Maritime Start-up Hub, er du velkommen til at kontakte.

 

Troels Johan Ankerstjerne
Forretningsudvikler | MARITIM
Business Developer | MARITIME

Kvægtorvet // Fremtidsfabrikken
Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
Mobil: 51 48 13 17
trja@erhvershusfyn.dk

www.sharefifty5.dk
www.fremtidsfabrikken.com