ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Til små og mellemstore virksomheder inden for maritime erhverv og IT-branchen tilbyder Sharefifty5 blandt andet en projektlederuddannelse og andre skræddersyede kursusforløb for ledere og nøglemedarbejdere.

sharefifty5_development-1
sharefifty5_development-

HVEM KAN DELTAGE?

For at kunne deltage i forløbene, skal du være SMV inden for det maritime- og IT-erhvervet eller være en tæt samarbejdspartner i deres værdikæde.

 

Du kan deltage hvis du er ejer af din egen virksomhed, hvis du er direktør, eller hvis du er medarbejder med en ledende funktion/nøglemedarbejder. Virksomheden skal være placeret på Sydfyn.

Kommende forløb

Udviklingsforløbene (fra forår 2019):

Nye kompetencer, ny viden, nye muligheder.

 

Vores modulopbyggede kompetenceudviklingsforløb giver virksomheden mulighed for at lade ledere og andre nøglemedarbejdere deltage i præcis de undervisningsforløb, der giver mening for virksomheden og den enkelte medarbejder.

 

Den person, der sidder med et givent fagområde, er den person, der repræsenterer virksomheden på det pågældende forløb.

 

Det samlede udviklingsforløb vil blandt andet forbedre virksomhedens kompetencer inden for ledelse, internationalisering, innovation, kommunikation, produktudvikling mm.

De enkelte moduler har en varighed på 1-3 dage.

 

I jeres ansøgning skal I blandt andet svare på, hvor virksomhedens udfordringer er. Sammen med jer danner vi os et her-og-nu-billede over de barrierer, der er i vejen for vækst, og sammen med jer fastlægger vi, hvilke forløb, der er relevante for jer.

 

Der kan være tale om udgifter til forplejning på forløbet, men selve undervisningen er gratis. Til gengæld forventer vi, at I kommer med en høj grad af motivation.

KOMMENDE BEGIVENHEDER

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at vide mere om Development forløbene, og hvad det kan gøre for dig og din virksomhed, er du velkommen til at kontakte

 

Lea Hillerup Apollo,
Uddannelseskonsulent

Kvægtorvet // Fremtidsfabrikken
Frederiksgade 8, 5700 Svendborg
Mobil: 24 78 93 23
lea.hillerup.apollo@svendborg.dk
www.sharefifty5.dk
www.fremtidsfabrikken.com