fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Ud af Corona og ind i fremtiden

Året 2020 skriver sig ind i historiebøgerne som et på mange måder usædvanligt år, og for rigtig mange virksomheder inden for IT og det maritime har Covid-19 betydet store udfordringer på både de interne og de eksterne linjer. Det store spørgsmål er nu – hvad kan vi forvente af 2021?

 

Til at give os svar på det spørgsmål har vi allieret os med Mette Lundberg, IT Branchen og Jenny Braat, Danske Maritime. Med temaer som f.eks. digitalisering, kvalificeret arbejdskraft, bæredygtighed og funding vil de på dette webinar forsøge at inspirere dig og give deres bud på, hvilke muligheder krisen kaster af sig. Det hele rammes ind af Casper Schrøder, erhvervsjournalist DR, der udover at styre slagets gang også indleder med et tilbageblik på det forgangne år.

 

Vi ønsker et dynamisk webinar, så brug gerne chatfunktionen undervejs i webinaret – eller send os dine spørgsmål inden. Det kan du gøre når du tilmelder dig, eller direkte til projektleder Charlotte Kirkegaard Flugt: charlotte.flugt@svendborg.dk tlf. 29 63 25 16

 

Download invitation her

 

Praktisk info:

  • Det er gratis atdeltage, og tilmelding sker via dette link: NemTilmeld
  • Hvor: Online, link tilsendes umiddelbart inden webinaret

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Online
Online Online
5700 Online

Kontakt

Charlotte Kirkegaard Flugt
Telefon: 29 63 25 16
Email: charlotte.flugt@svendborg.dk

Pris

kr

Tilmelding

Tilmeld