fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

LinkedIn Lækker?

Er din virksomhed LinkedIn lækker?

 

Gå foråret i møde med konkrete tips og tricks til, hvordan du tiltrækker de bedste kandidater til din virksomhed ved at bruge din
tilstedeværelse på LinkedIn. Og få efterfølgende en halv times individuel og gratis hjælp til, hvordan du gør din virksomhed LinkedIn lækker.

 

Buzzwords som employer branding og talent attraction bruges i flæng for at beskrive virksomhedernes behov for at øge lækkerheds-faktoren. Men vi gør mere end at
snakke. På vores workshop får du træning af nogle af de mest erfarne LinkedIn eksperter, som med dugfrisk viden fra konkrete virksomhedscases vil tune dig ind på, hvordan din virksomhed kan skille sig ud og blive attraktiv på LinkedIn. Og hvordan du kan bruge dette til at tiltrække de helt rigtige profiler til din virksomhed.

 

Vores eksperter er: Giovanni Niese bliver betegnet én af landets førende LinkedIn specialister, Han er co-founder af Businesslinker, er tilknyttet som underviser hos International Business Acadamy i Kolding, samt som rådgiver hos Sønderborg Iværksætter service. Med sig har han over 20 års erfaring indenfor salg og ledelse.

 

Brian Baptista har mange års erfaring fra lederstillinger hos Radiometer Medical og LEGO. Brian er en prisvindende træner i
commercial excellence. Hans speciale er KPI-relateret LinkedIn træning i salg, branding, public affairs affairs og employee advocacy.

 

Workshoppen koster 50 kr. Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding er bindende og vi beregner et no-show gebyr på kr. 350 ved manglende afbud.

 

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Fremtidsfabrikken II
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Kontakt

Charlotte Flugt
Telefon: 29632516
Email: charlotte.flugt@svendborg.dk

Pris

50 kr