fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Er din virksomhed LinkedIn Lækker?

– Online webinar via Jitsi.

 

D. 23. september fra kl. 08:30 – 10:00

 

Vidste du, at det er langt højere tillid til informationer der bliver formidlet fra din virksomheds ansatte, end fra ledelsen?

 

Gå efteråret i møde med konkrete tips og tricks til, hvordan du tiltrækker de rigtige kunder til din virksomhed ved at bruge din tilstedeværelse på LinkedIn.

 

LinkedIn fakta:

78% siger, at positive historier fra de ansatte påvirker deres villighed til at søge job hos virksomheden, og samtidig siger 80% , at det ville øge deres villighed til at handle hos virksomheden.

Derimod gør negative historier fra de ansatte, at hele 89% siger, at det ville påvirke deres villighed til både at søge job eller handle med virksomheden.

Så hvordan kan du sikre dig, at du har den rette branding, og dertil har loyale digitale og analoge ambassadører, så du tiltrækker de rette talenter og kunder? Det får du svaret på til webinaret.

 

 

Vores ekspert er:

Giovanni Niese bliver betegnet som én af landets førende LinkedIn specialister. Han er co-founder af Businesslinker, er tilknyttet som underviser hos International Business Acadamy i Kolding, og er rådgiver hos Sønderborg Iværksætter service. Med sig har han over 20 års erfaring indenfor salg og ledelse.

 

 

3 måneders support:

Alle der deltager i webinaret får 3 måneders gratis mailsupport til LinkedIn – af Giovanni Niese.

 

Gratis rådgivning:

Efter webinaret trækker vi lod om 3 rådgivningspakker. Hver pakke indeholder en halv times individuel og gratis hjælp fra Giovanni Niese, så du kan gøre din virksomhedsprofil LinkedIn Lækker. Udtrækningen sker blandt de deltagende virksomheder indenfor ShareFifty5s to brancher, IT og Maritim.

 

 

Tid og sted:

D. 23. september kl. 08.30 – 10.00. Webinaret afholdes online via Jitsi. Få dage inden start vil du modtage et link på mail.

 

Tilmelding:

Det er gratis og deltage, og du tilmelder dig via NemTilmeld, klik her

 

Har du spørgsmål?

Charlotte K. Flugt, e-mail: charlotte.flugt@svendborg.dk

Jakob Gottschalk Marling, e-mail: jakob.marling@svendborg.dk

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Underviser

Giovanni Niese

Sted

Online
Via Jitsi
5700 Webinar

Kontakt

Jakob Marling
Telefon: 24522487
Email: jakob.marling@svendborg.dk
Charlotte Flugt
Telefon: 29632516
Email: charlotte.flugt@svendborg.dk

Pris

kr

Tilmelding

Tilmeld