fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Leadership Masterclass

Hvad får du?: Som deltager får du værktøjer og individuel sparring, som hjælper dig til at forberede, udvælge og ikke mindst gennemføre mulige fremtidsscenarier i din virksomhed.Med udgangspunkt i egne cases og i tæt dialog med coachen og de øvrige deltagere skaber vi et fortroligt rum, hvor du kan reflektere over mulige strategiske valg.
Vi lægger vægt på, at al undervisning foregår med din egen virksomhed som omdrejningspunkt, således at du kan afprøve din nye viden med det samme.

 

Hvem er du?: Ejerledere, direktører, ledende medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer i maritime og IT virksomheder.

Underviser:

Hans Eibe Sørensen er en af de førende rådgivere i forretningsudvikling. Han har undervist i strategi og forretningsudvikling på MBA uddannelsen, og har samtidig stået bag flere startups. Med sin solide erfaring, en uformel undervisningsstil og en praktisk tilgang formår Hans at omsætte de teoretiske emner til værdiskabende viden for deltagerne. Hans er forfatter til bogen ”Business Development”. Udover Hans vil du møde dygtige og inspirerende eksperter indenfor de berørte emner.

 

 

Kursusdage:

D. 28. – 29. jan. 2020 Strategi & Ledelse: Forretningsmodellen som effektivt ledelsesværktøj – organisation og ledelsesstruktur – eksterne partneres bidrag.

 

D25. – 26. feb. 2020 Innovation & Digitalisering: Innovationsprocessen og hvordan vi styrer den – digitaliseringens betydning for virksomhedens organisation og marked anvendelse af kundeindsigt i innovationsprocessen

 

D. 12.-13. maj. 2020 Marketing & Kommunikation: Kundens opfattede værdi ved nuværende løsninger fokus på profitable kunder sådan øges kundeoplevelsen af virksomhedens produkt, service og kommunikation.

 

Pris:  kr. 12.000 kr. ekskl. moms per deltager, der dækker al undervisning, overnatning samt forplejning (markedsværdi ca. 36.000 kr.)

 

Hent program her.

 

I samarbejde med:

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Lykkesholms Slot
Lykkesholmvej 20
5853 Ørbæk

Kontakt

Charlotte Kirkegaard Flugt
Telefon: 29 63 25 16
Email: charlotte.flugt@svendborg.dk

Pris

12.000 kr

Tilmelding

Tilmeld