fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Kom i gang med dine kundemøder online

Workshoppen faciliteres af Birgitte Rubæk, der er indehaver af Mindset4it, samt Kirsten Krogh Jensen der vil assistere under workshoppen.

 

I de seneste par uger har det været mere vigtigt end nogensinde før, at vi har kunne komme i kontakt med hinanden over Zoom, Adobe Connect, Teams, Skype eller lignende platforme.

 

Vi har måtte digitalisere os, men med de ændrede mødeforhold kommer også nye måder, hvorpå vi skal facilitere dem professionelt. Vi er tilbøjelige til at tage vores erfaringer fra de personlige møder med ind i onlinemødet.

 

Medstrøm & ShareFifty5, som begge er en del af Fremtidsfabrikken, har i samarbejde med Mindset4it skabt en hands-on workshop, hvor du bliver fortrolig med det tekniske og lærer, hvordan du tager styringen i de digitale møder. Workshoppen har fokus på at strukturere dine kundemøder, så du og dine kunder kan få mest ud af dem.

 

Det får du ud af workshoppen:
Selve undervisningen finder sted mandag d. 20. april. Forud for denne dato vil du blive kontaktet af Brigitte Rubæk via Adobe Connect, som er platformen workshoppen vil blive afholdt via.

 

Den 23. & 24. april booker du dig ind på et specifikt tidspunkt, hvor du vil få mulighed for at ”øve dig” som mødefacilitator – samt få personlig sparring og feedback 1:1.

 

Selvom Danmark lukker op igen – vil mange spørge om et givent møde skal være fysisk eller online. Workshoppen vil derfor give dig fordele til at kunne drive din forretning videre, og styrke dig som virksomhed overfor dine kunder – hvad end situationen er.

 

Dato
Workshoppen finder sted mandag d. 20. april kl. 09.00 – 12.00 via Adobe Connect (som du bliver introduceret for forud).

 

Den 23. & 24. april melder du dig til et givent tidspunkt af 15 – 20 min varighed. Her øver du dig og får personlig feedback.

 

Tilmelding
Eftersom både Medstrøm og ShareFifty5 er finansieret af midler fra EUs Socialfond, vil du blive bedt om at udfylde timeskemar og andre dokumenter.

 

Spørgsmål
Har du spørgsmål til workshoppen, er du meget velkommen til at kontakte Kasper Tveden på mail kasper.tveden.jensen@svendborg.dk eler telefon 2463 9614

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Online
Online Online
5700 Svendborg

Pris

225 kr

Tilmelding

Tilmeld