fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Iværksætter workshop

Workshop for IT og maritime iværksættere

 

For at deltage skal du være selvstændig med dit eget Cvr-nummer, eller have en god ide du gerne vil føre ud i livet. Hvis du har et Cvr-nummer skal det være oprettet efter d. 10.01.2014, og du skal også være placeret i en af de fire sydfynske kommuner: Svendborg, Ærø, Langeland og Faaborg Midtfyns Kommune.

 

Program

 

Workshoppen afholdes over tre dag i november og december.

Se det samlede program her

 

Tilmelding

 

Læs mere om vores betingelser og hvordan du tilmelder dig workshoppen her.

Udfyldt ansøgningskema sendes til: Jakob Marling/jakob.marling@svendborg.dk

 

Værktøjskassen til at realisere dine mål og vækste din virksomhed.

 

Workshoppen er designet til dig, som er iværksætter og/eller virksomhedsejer, der gerne vil have effektive og målbare værktøjer til at sætte udviklingen af din virksomhed i styring. I workshoppen arbejder vi bl.a. med VækstHjulet, og dets redskaber, hvor du vil blive introduceret til en ny og praktisk måde at udvikle din virksomhed på.

 

Forretningsmæssig kompetenceudvikling

 

Alle virksomheder, fra før-startups til etablerede organisationer har de samme fire udfordringer når det gælder om at skabe vækst. De har brug for et attraktivt forretningskoncept, en stærk organisation, varige kunderelationer samt en rentabel og lønsom virksomhedsdrift. VækstHjulets enkle og effektive værktøjer hjælper dig med disse fire udfordringer.

 

Mentalt og emotionelt forretnings beredskab

 

I workshoppen træner og påvirke vi de tanker (mindset) der fører til den rette forretningsadfærd hos den enkelte virksomhedsejer. Den personlige viljestyrke, disciplin, overskud, trivsel og arbejdsglæde, har indflydelse på væksten og udviklingen af din virksomhed. Vi vil arbejde med adfærdsændringer, der kan bidrage til den personlige såvel forretningsmæssige vækst og udvikling.

 

Processen til udvikling og vækst

 

Workshoppen er aktiv, involverende samt reflekterende, alle vil få brugbare forretningsværktøjer samt mentale værktøjer, som kan bruges og vil tilføre værdi og udvikling i hverdagen. Mellem workshoppene er der personlig opfølgning og sparring, samt business coaching og rådgivning, dernæst er der også opfølgning på Væksthjulet Online med input, inspiration og værktøjer.

 

Individuel opfølgning med Forretnings-Træner

 

Mellem workshopdagene er der in­dividuel opfølgning for planen for din virksomhed eller idé. Her har du muligheden for at gå mere i dybden med dine udfordringer, og få vendt dine tanker med en ekspert. I alt tre timer pr. deltager, opfølgningen foregår som online møde.

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Forretnings-Træner

Peter Andersen fra Coreperformance

Sted

Kvægtorvet/Fremtidsfabrikken 2
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Kontakt

Jakob Marling
Telefon: 24 52 24 87
Email: jakob.marling@svendborg.dk

Pris

Forplejningsgebyr på 660,- kr

Tilmelding

Tilmeld