fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Guldkorn & Goodbye

Arrangementet er desværre aflyst grundet omstændighederne vedr. Covid-19.


Vil du også være med til at fejre en succes?

Så skal du tilmelde dig vores allersidste arrangement, hvor vi efter mere end 3½ år med kurser, netværksarrangementer, klippekort og Maritim Startup Hub takker af som den samlende kraft for maritime og IT virksomheder på Sydfyn. Det har været en forrygende tur, som har budt på nye kompetencer, ny viden, nye bekendtskaber og ikke mindst nye samarbejder – og det skal selvfølgelig fejres.

 

Vi ser tilbage på, hvad vi har opnået og på de forventede effekter af indsatsen fra ShareFifty5. Og vi hylder iværksætteriet som grundlag for vækst med vores special guests Mia Wagner (Løvens Hule & Nordic Female Founders) og Eddie Szweda (Midtfyns Bryghus), der hver især ærligt fortæller om deres iværksættererfaringer og kommer med gode tips til at opbygge en sund forretning.

 

Vi slutter dagen af med en dejlig middag, som er tilberedt af Væredygtighedscaféen og med et udvalg af øl fra Midtfyns Bryghus, præsenteret på underholdende vis af Eddie Szweda. Det bliver bestemt ikke kedeligt.

 

Vi håber meget, at du vil bruge nogle timer sammen med os til at hylde erhvervsindsatsen, dyrke netværket og ikke mindst tage afsked med ShareFifty5 teamet. Vi glæder os meget til at se dig!

 

Mia Wagner, stifter af Nordic Female Founders, Løvinde og investor
Mia har mange års erfaring som advokat, konfliktmægler, leder og direktør. Men hun er nok mest kendt som medlem af Løvens Hule, hvor hun med sin sympatiske tilgang forsøger at spotte den næste store iværksætter succes. Hun gæster Guldkorn & Goodbye med et oplæg om sine egne erfaringer med iværksætteri, og med inspiration til deltagerne om at være bevidste om egne prio- riteringer og livsværdier.

 

Eddie Szweda, ejer af Midtfyns Bryghus, entertainer og ølentusiast
Eddie er en fantastisk historiefortæller og entertainer. Han flyttede fra Amerika til Danmark, og besluttede sig for at starte et bryggeri – et projekt der skulle vise sig at blive noget af en udfordring.

 

Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder Eddie med historier om livet som “nydansker” og mødet med den danske kultur, mens han serverer nogle af sine prisvindende øl.

 

 

Pris for deltagelse: 250 kr. pr. person. (ex. moms)
(Prisen er inkl. oplæg ved Mia Wagner og Eddie Szweda, kaffe og kage samt middag med øl og vin. Arrangementet foregår på Fremtidsfabrikken Kvægtorvet, Frederiksgade 8, 5700 Svendborg. Tilmelding er bindende og der er et begrænset antal pladser.)

 

Ved spørgsmål, skriv til: charlotte.flugt@svendborg.dk

 

Program (tidspunkter offentliggøres snart!)

 

  • Velkomst v. Bo Hansen / Borgmester i Svendborg Kommune
  • Kort tale v. Charlotte Flugt / ShareFifty5
  • Virksomhedsrepræsentation v. Claus Walter / Automation Lab
  • Partner repræsentation v. Lotte Jensen / IT-branchen
  • Key Note Speaker v. Mia Wagner
  • Pause og netværk (mens der dækkes bord)
  • Introduktion v. Eddie Szweda / Midtfyns Bryghus
  • Middag med ølsmagning m. Eddie Szweda

 

 

For at dagen kan være en sikker oplevelse for alle, så har vi besluttet, at der skal fremvises Coronapas ved indgangen. Det betyder, at du enten skal være vaccineret eller testet iht. gældende regler. Derudover så opfordrer vi til, at du anvender den sprit, som du finder overalt på Kvægtorvet, og at du ellers følger de gængse anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Kvægtorvet
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Kontakt

Charlotte K. Flugt
Telefon: +45 29 63 25 16
Email: charlotte.flugt@svendborg.dk

Pris

250 kr