fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Entrepreneur Workshop

For IT og Maritime iværksættere

 

Koncentreret workshop med faglig og personlig udvikling, via konkrete værktøjer og netværk. Sammen med os og vores eksperter giver vi dig de bedste forudsætninger for at kickstarte og udvikle din virksomhed.

 

For at deltage skal du være selvstændig med dit eget cvr-nummer, eller have en god ide du gerne vil føre ud i livet. Vil du vide mere, eller har du lyst til at deltage, så kontakt Jakob Marling på jakob.marling@svendborg.dk eller 24 52 24 87

 

Program for Entrepreneur 2019

 

Reality Check // Onsdag d. 13. marts fra 9-16

 

Er din virksomhed bæredygtig, og opererer du under de rette forudsætninger for vækst?

 

Sammen med vores eksperter og andre iværksætter, vil du arbejde med optimeringen af dit forretningsgrundlag, med udgangspunkt i dine løsninger, kundeporteføljer og økonomien bag. Du vil arbejde med tydeligheden af dine produkter og ydelser, og deres potentiale, samt din virksomheds indtjeningspotentiale og cashflow.

 

Underviser: Julie Kjær Madsen // Loop Company

 

 

Pitch Perfect // Onsdag d. 3. april fra 9-16

 

Hvad er det bedste ved dig, din virksomhed og dine produkter?

 

Hvordan kunder, samarbejdspartnere eller potentielle investorer opfatter dig og din virksomhed er altafgørende for din succes.  Derfor arbejder vi med strategisk kommunikation, som du kan anvende direkte i din virksomhed. Du vil blive trænet i formidling af budskaber, med fokus på salgsteknik og relationsskabelse, så du står stærkere næste gang du skal på kundebesøg.

 

Underviser: Sanne Saerens // sannesaerens.dk

 

 

Serious Business // Torsdag d. 2. maj fra 9-16

 

Gør du det, der er bedst for dig og din virksomhed?

 

Vi klæder dig på til at drive forretning, både mentalt og fysisk, så du kan agere ud fra de rette forudsætninger. Du vil arbejde med værktøjer til at fastlægge din virksomheds mål og dine personlige ambitioner, så du bevarer fokus på det værdiskabende i din virksomhed. Vi træner dit mindset, rettet mod de strategiske, taktiske samt operationelle mål, så du kan træffe de rette beslutninger for dig og din virksomhed.

 

Underviser: Peter Andersen // CorePerformance

 

 

Special Feature // Onsdag d. 21. august 9-16

 

Hvad er dine største ønsker?

 

Undervisningen tilrettelægges specielt efter holdets behov og udfordringer.  Baseret på den fælles feedback og ønsker skræddersyer vi en ekstra kursusdag, der netop matcher jeres behov.

 

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted


Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Kontakt

Jakob Marling
Telefon: 24 52 24 87
Email: jakob.marling@svendborg.dk

Pris

695 kr