fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Margrete Bak, www.karlbak.dk

Du er leder af din virksomhed

– og af dig selv!

 

 

Workshop for iværksættere og mindre virksomheder inden for maritim og IT.

Workshoppen er tilrettelagt for iværksættere og mindre virksomheder, der ønsker at lære om selvledelse og få værktøjer til at mestre ledelsesopgaven.

 

 

For mange iværksættere og ejere af mindre virksomheder er ledelsesopgaven ikke den der står øverst på ønskesedlen, da det ofte er noget helt andet, der har motiveret til at starte virksomhed. Men det at kunne lede sig selv og andre er ofte nøglen til at udvikle virksomheden og bruge sine kompetencer smartest. Vores underviser, Margrete Bak, vil vise dig, hvordan det bliver spændende, klogt og overkommeligt at være leder – når du samtidig har mange andre vigtige opgaver.

 

Workshop med egen værktøjskasse

På denne workshop får du får indsigt i hvad ledelse er, hvorfor det er så klogt at tage ledelsen på sig og hvordan du kan gøre det. Og du går hjem med en skitse til din egen ledelsesopgave samt konkrete værktøjer til selvledelse i din egen hverdag.

 

 

En erfaren underviser gør forskellen

Margrete Bak har virksomheden Karlbak (www.karlbak.dk), hvor hun har mange års erfaring med undervisning og konsulentopgaver inden for bl.a. ledelse og forretningsudvikling. Margrete arbejder med både private virksomheder, uddannelsesinstitutioner, foreninger og private. Ved siden af dette er Margrete censor på professionsbachelor studiet PBA i Innovation og Entreprenørskab.

 

Program:

På kurset får du let morgenmad, kaffe, te og vand. Efterfølgende vil der være mulighed for at købe frokost i caféen, og netværke med de øvrige deltagere.

 

08.30-09.00: Let morgenmad

 

09.00-12.00: Undervisning

 

12.00: Tak for idag

 

 

*Billede: Margrete Bak, www.karlbak.dk

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Kvægtorvet
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Kontakt

Charlotte K. Flugt
Telefon: +45 29 63 25 16
Email: charlotte.flugt@svendborg.dk

Pris

kr

Tilmelding

Tilmeld