fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Crowd Power

Hvad er en ’crowd’? Kan jeg bruge crowdfunding eller crowdsourcing til at udvikle min virksomhed? Og hvordan griber jeg det an helt praktisk?

 

Tirsdag d. 22 januar, kl. 15-17

 

Crowdfunding er i kraftig vækst, og også i Danmark har studerende, iværksættere og virksomheder i stigende grad fokus på denne type finansiering. Men en crowd kan bruges til meget mere end finansiering. Et eksempel er crowdsourcing, som er et fantastisk redskab til udvikle dit projekt, dit produkt eller din virksomhed i samarbejde med dine kunder. Fremtidsfabrikken og Restart Svendborg inviterer dig hermed til at blive meget klogere på crowdfunding og crowdsourcing.

 

Vi får besøg af Kristine Pontoppidan, som er blandt landets førende eksperter i crowdfunding og crowdsourcing. Kristine vil fortælle om hvad crowdfunding er, hvad det kan og hvad det ikke kan bruges til. Du vil også få gode råd om at forberede og gennemføre en crowdfunding kampagne med afsæt i konkrete erfaringer fra andre crowdfunding kampagner. Endelig vil Kristine fortælle om erfaringerne fra et spændende og netop afsluttet projekt om crowdsourcing i 20 danske virksomheder.

 

 

Fra: 16-17 vil der være mulighed for at booke tid til individuel sparring
Først-til-mølle princippet, så skynd dig at booke en tid!

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Oplægsholder

Kristine Pontoppidan

Sted

Fremtidsfabrikken II, Kvægtorvet
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Kontakt

Svendborg Kommune
Telefon: 30174449
Email: fremtidsfabrikken@svendborg.dk

Pris

kr

Tilmelding

Tilmeld