fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Chip i hjernen

Skal din virksomhed have en chip i hjernen?

 

ShareFifty5 og IT Sydfyn inviterer dig til en fascinerende og futuristisk dag, sammen med Erick Thürmer.  Der er fokus på nye teknologier, og hvad de betyder for dig og din virksomhed. Kom på forkant med fremtidens trends, og hør hvordan de kan bruges til at transformere din virksomhed.

 

Erick Thürmer er en af dansk erhvervslivs mest visionære ledere. Han er firstmover og 4. generations virksomhedsejer i Thürmer Tools, hvis fremtid Erick Thürmer mest ser som reservedelenes Spotify. Som ekspert i eksponentielle teknologier og ledelsestransformation er han kendt som Mr. Disruption, Rock Star CEO og 3D patentejer iført Danmarks digitale førertrøje. Og så er han også kendt for at tage sin egen medicin.

 

Du kommer med på en hæsblæsende og medrivende tidsrejse, der viser hvordan teknologier ændrer og redder menneskeliv, skaber lokal produktion og sparer tid og penge. Erick Thürmer præsenterer forudsigelser og forebyggelse for fremtiden og klæder dig på til at forstå, udnytte og håndtere fremtidens teknologier.

 

Efter foredraget tester vi  en af fremtidens teknologier, som er udviklet af en af Den Maritime Startup Hubs virksomheder. Hub’en er et acceleratorforløb for maritime iværksættere.

 

Programmets første og offentlige del (indtil kl. 12.00) er åben for alle. Det koster kr. 120 per deltager.  Du tilmelder dig via Nemtilmeld.

 

Innovations Workshop ombord på skonnerten Fylla

 

Dagens anden og lukkede del er specielt for IT og Maritime virksomheder. Med afsæt i Erick Thürmers oplæg om formiddagen vil vi arbejde med, hvordan nye eksponentielle teknologier kan implementeres i din organisation og, hvad de nye teknologier overhovedet betyder for dig. Du vil få redskaber til at styre innovationsprocesser og få kortlagt, hvordan du kan skabe værdi igennem digitalisering og automatisering.  Julie Kjær Madsen fra LoopCompany står klar til at facilitere workshoppen.

 

Rammen for nytænkning er ombord på skonnerten Fylla, så du får frisk luft og smuk udsigt til de kreative processer. Vi sørger for forplejning og forhåbentlig godt vejr. Når du tilmelder dig, krydser du blot feltet af med ”IT/Maritim virksomhed”, så bliver du kontaktet af en af vores konsulenter. Deltagelse i dagens anden del er gratis.

 

Program første del

For alle // Hent program her 

 

  • 09:00-10:00 Netværk og Morgenmad ( Kaffe, te, vand og croissanter)
  • 10:00-11:30 Foredrag Erick Thürmer
  • 11:30-12:00 Test af ny teknologi

 

Program anden del 

For IT og maritime virksomheder // Hent program her

 

  • 11:30-12:00 Afgang Svendborg Havn og frokost
  • 12:30-14:30 Innovations workshop
  • 14:30 Retur Svendborg Havn

 

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Maritimt Center Danmark
Havnepladsen 2
5700 Svendborg

Kontakt

Jakob Marling
Telefon: 24 52 24 87
Email: jakob.marling@svendborg.dk

Pris

120 kr

Tilmelding

Tilmeld