fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

BIG DATA

Lær at kombinere virksomhedens fremtidige trends og mønstre f.eks. produktionsflow med salgsdata og leveringsfrister for dermed at opnå mulighed for større fortjeneste. Strategisk brug af data giver dig en øget forretningsindsigt og bedre kommunikation mellem medarbejdere og interessenter.

 

På kurset lærer du om hele dataflowet fra opsamling af data til analyse, samt præsentation af indsigter. Platformen Cognos Analytics, som vi gør brug af i undervisningen samt arbejdet hands-on med egne data, øger din evne til at træffe datadrevne beslutninger, baseret på machine learning og kunstig intelligens (AI). Gennem sparring med undervisere og indlægsholdere får du træning og indsigt i, at arbejde mere effektivt og strategisk med nuværende mønstre og fremtidige trends.

 

Hvem:

For medarbejdere og ejerledere i IT og den maritime branche. Det kræver ikke, at du har kendskab til dataindsamling eller analyse, blot at du ønsker større indsigter til at træffe bedre strategiske beslutninger.

 

Undervisere:
Tina Holm Mikkelsen, Partner i Bluesight Consulting, specialist i datamanagement og i at få virksomheder til at arbejde datadrevent

Arne S´Jegers, dataspecialist i Bluesight Consulting, specialist i at arbejde med værdiskabende trends og mønstre og indsigter i data med machinelearning og Kunstig intelligens (AI)

 

Indlægsholdere:

Torben Noer, IBM, Data Science og business analyst, Datadreven analyse

Torben Mikkelsen, Partner i Bluesight Consulting, Data governance

Louise Vedel, Advokatfuldmægtig hos Bertel Rasmussen Advokater, GDPR og datasikkerhed

Peter Faber, Advectas, Solution Architect, Opsamling og struktur af data

 

Kursusdage:

D. 5. nov. 08:30 -16:30: Introduktion til, hvordan man arbejder datadrevent herunder inspiration og cases, opsamling af data og juridiske overvejelser.

 

 

D. 20. nov. 08:30 -16:30: ”Fra data til indsigter” herunder anvendelse af machinelearning og kunstig intelligens samt træning i at arbejde med data og hands-on analyse med egen case.

 

 

D. 12. dec. 08:30 -16:30: Præsentation af data i dashboards og rapporter – best practice og forankring af databevidsthed.

 

I samarbejde med

Fyns Maritime Klynge

IT-Branchen

 

 

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Tøystrup Gods
Blaakærvej 13
5750 Ringe

Kontakt

Lea Apollo
Telefon: 24 78 93 23
Email: lea.hillerup.apollo@svendborg.dk

Pris

1750 kr

Tilmelding

Tilmeld