fbpx
ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Work Smarter, Not Harder

– Når du kan få en kontorrobot til at gøre arbejdet

 

RPA – ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Robotautomatisering vinder stærkt frem i de administrative funktioner, og ovenpå pandemien er fokus på den digitale transformation kun blevet større. Robotic Process Automation sørger for, at der bliver frigivet tid på det trivielle arbejde, så organisationen kan fokusere på mere værdiskabende opgaver. Vi giver dig en forståelse for, hvordan Robotic Process Automation imiterer mennesker og eksempelvis kan overtage ordrebehandling, fakturaaflæsning eller opdatering af varelister. Værktøjet, der både refereres til som virtuelle assistenter og softwarerobotter, kan logge ind, indtaste, kopiere, beregne, indsamle information, strukturere data og meget mere.

 

På workshoppen bliver du præsenteret for cases, live demoer og øvelser, der sætter robotterne i en virkelighedsnær kontekst. Vi gennemgå RPA-markedet i Danmark, best practices til at dokumentere processer samt guides til, hvordan du selv kan starte med at automatisere trivielle og datatunge processer i din virksomhed. Workshoppen er for alle med interesse for automatisering og IT.

 

Vidste du, at en kontorrobot arbejder 10 gange hurtigere end sin menneskelige kollegaer, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Underviser:

Daniel Søgaard Jensen er RPA-konsulent hos Nordic RPA i Århus og har flere års erfaring med Robotic Process Automation – heriblandt etablering af flere RPA-initiativer hos danske virksomheder.

Daniel underviser i RPA-teknologien forskellige steder i landet, bl.a. påTeknologisk Institut.

 

 

Har du spørgsmål, kontakt:
charlotte.flugt@svendborg.dk

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Automation Lab
Kullinggade 31
5700 Svendborg

Kontakt

Charlotte K. Flugt
Telefon: +45 29 63 25 16
Email: charlotte.flugt@svendborg.dk

Pris

kr

Tilmelding

Tilmeld