ShareFifty5

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Charlotte Kirkegaard Flugt
Projektleder

29 63 25 16
charlotte.flugt@svendborg.dk

Følg os på:

 

Agil Projektledelse

Hvad får du?: Kurset i Agil projektledelse giver deltageren en opdateret tilgang til at lede et IT projekt og et generelt kompetenceløft til at arbejde i teams, internt såvel som medsamarbejdspartnere og kunder.

Virksomheden kan derfor se frem til, at deltageren på kurset kommer tilbage med nye kompetencer til at arbejde mere effektivt i hverdagen, og til at kunne servicere kunder og projekter med et nyt overblik og med nye værktøjer.

 

På dette tredages kursus i Agil projektledelse får du grundig viden og metode til at anvende de projektledelsesværktøjer, der passer til det projekt du arbejder med. Vi vil komme omkring de klassiske metoder i et projekt og vil tage udgangspunkt i det agile mindset med Scrum som udgangspunkt. Du vil i løbet af kurset arbejde opgaveorienteret og med en userstorybaseret på den virksomhed du repræsenterer og undervejs få redskaber til at forstå og handle ud fra projektets forskellige faser, risikostyring og krisehåndtering.

 

Hvem er du?: Projektledere der ønsker at få opdateret værktøjskassen, projektmedarbejdere, eller andre, der ønsker bedre styring på projekter samt arbejdet i teams og med kunder.

 

Underviser: René Jon Figgé har mere end 30 års omfattende erfaring i alle aspekter af projektledelse både som senior projektchef, som chef for projekt/metode funktion, som afdelingsleder, som kompetenceleder og som konsulent indenfor både Pharma, finans og IT branchen. Rene har derfor både stor praktisk erfaring, samt mange års erfaring med undervisning, der sikrer dig det bedst mulige afsæt for indlæring.

 

Kursusdage:

 

D. 12. nov. : Forståelse af agile projektledelsesmetoder og tilgange. Fokus på agile udviklingsmetoder, Design Thinking og teamudvikling.

 

D. 13. nov. : Opgaveløsning i agile metoder, introduktion til selv-organiserende teams og opstart af userstory med udgangspunkt i egen virksomhed.

 

D. 6. dec.: Gennemgang af userstories, hjælp til at løse barrierer og sparring til videre projektledelse i virksomheden.

 

Pris: Kurset koster 855,- kr. for alle tre dage inklusiv forplejning og materialer. Undervisningen er finansieret af EU, og du vil i løbet af kurset derfor få hjælp fra teamet i ShareFifty5, til at registrere de timer du bruger på dine nye kompetencer.

 

Tilmelding: Du tilmelder dig kurset ved at ringe eller skrive til Lea Apollo-Rasmussen på: Tlf.: 24789323 eller mail: lea.apollo.rasmussen@svendborg.dk

 

Dato og Tidsrum

Afsluttet

Sted

Kvægtorvet // Fremtidsfabrikken II
Frederiksgade 8
5700 Svendborg

Kontakt

Lea Apollo-Rasmussen
Telefon: 24 78 93 23
Email: lea.apollo.rasmussen@svendborg.dk

Pris

855 kr

Tilmelding

Tilmeld